Szechenyi 2020 Pályázat Tájékoztatás

Rendezvényszervezés a Balatonnál

és számos helyen az országban

Szervezet-és készségfejlesztési képzések,

coaching, mediáció

Kreatív és interaktív programok,

profi szervezés, maradandó élmények

Egyedi igényekhez igazodó

indoor és outdoor helyszínek

Egy perc a Ringben - egy perces játékok a népszerű tévéműsor alapján Tiszta Hollywood- filmforgatás Hangjegy vadászat - zenei vetélkedő Agy(fél)teke - kvíz játék Danny Ocean bandája - a széf kinyitásához vidám játékok sora vezet Tánc a Föld körül Lego Bridge Art a' la carte - különleges produkciók a vacsoraasztaloknál Meghökkentő esték - interaktív színházi előadás Volt egyszer egy manöken - nyomozás egy modell gyilkosa után Seherezádé küldetés Bonbon-és csokoládé készítés Fotó Szafari - találd meg a helyszíneket fotók alapján Filmforgatás Mission Impossible - városfelfedező nyomozás Wine caching - bortúra Geocaching túra - helyi nevezetességek felfedezése és játékos kihívások Tutajépítés Pusztaolimpia Biciklitúra Vitorlázás Terepsegway Sárkányhajózás Trabi programok Elektromos quad és ranger Íjharc Lézercsata DJ Karaoke Stand up comedy Bűvész Kaszinó Catering

Tökéletes Nap Kft.

Székhely:
8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 15.

Telephely:
​​​​​​​8230 Balatonfüred, Rozmaring köz 15.

+36 30 6848 552

rendezveny@csapatepitonap.hu

Tréning

VÁLLALATI TRÉNINGEK A BALATONON
ÉS AZ ORSZÁG MÁS TERÜLETEIN

A cégek által szervezett tréningek a munkavállalók teljesítményét, készségeit és ezáltal a munkavégzés hangulatát hivatottak fejleszteni, a szakmai fejlődésre koncentrálva. Számos képzési program keretei között van lehetőség különböző területek fejlesztésére, mely programok során a résztvevők rengeteget tanulhatnak magukról, egymásról vagy éppen egy adott témáról.

COACHING

Hogyan osszuk meg tudásunkat kollégáinkkal és hogyan kommunikáljuk a mindezt a leghatékonyabban? Többek között ebben is nagy segítségünkre lehet a coaching. A cél az, hogy segítsünk a munkavállalóknak abban, hogy minél eredményesebbek legyenek, lehetőség szerint támogatva és bevonva őket a folyamatba. A módszer fejleszti a dolgozók alkalmazkodóképességét és eredményességét megfelelő kommunikációs és szervezési eszközökkel.

A cél a fejlődés támogatása, hogy az emberek képesek legyenek kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket és ezt kellő bátorsággal és magabiztossággal tudják kamatoztatni a vállalat eredményességének érdekében.

MEDIÁCIÓ

A mediáció egy speciális konfliktusmegelőző módszer, melynek lényege, hogy két vagy több fél vitájában egy semleges harmadik fél (mediátor) jár közben. A munkahelyi konfliktuskezelés során mindenki elmondhatja a saját nézőpontját egy biztonságos közegben. A módszer célja a kapcsolat és a kommunikáció javítása, az indulatok kezelése, a hatalmi különbségek kiegyensúlyozása.

WORKSHOP

A műhelymunkák mindig egy adott téma, egy konkrét cél kapcsán valósulnak meg. Minden workshop folyamat, ahol mindenki véleménye számít. Lényege, hogy közös munkával és interaktív gyakorlatok segítségével valami újat hozzanak létre és javuljon a munkatársak közötti együttműködés. Főbb céljai lehetnek:

  • konfliktus megoldása
  • stratégia kidolgozása
  • döntéselőkészítés
  • vélemények feltérképezése