Szechenyi 2020 Pályázat Tájékoztatás

Rendezvényszervezés a Balatonnál

és számos helyen az országban

Szervezet-és készségfejlesztési képzések,

coaching, mediáció

Kreatív és interaktív programok,

profi szervezés, maradandó élmények

Egyedi igényekhez igazodó

indoor és outdoor helyszínek

Egy perc a Ringben - egy perces játékok a népszerű tévéműsor alapján Tiszta Hollywood- filmforgatás Hangjegy vadászat - zenei vetélkedő Agy(fél)teke - kvíz játék Danny Ocean bandája - a széf kinyitásához vidám játékok sora vezet Tánc a Föld körül Lego Bridge Art a' la carte - különleges produkciók a vacsoraasztaloknál Meghökkentő esték - interaktív színházi előadás Volt egyszer egy manöken - nyomozás egy modell gyilkosa után Seherezádé küldetés Bonbon-és csokoládé készítés Fotó Szafari - találd meg a helyszíneket fotók alapján Filmforgatás Mission Impossible - városfelfedező nyomozás Wine caching - bortúra Geocaching túra - helyi nevezetességek felfedezése és játékos kihívások Tutajépítés Pusztaolimpia Biciklitúra Vitorlázás Terepsegway Sárkányhajózás Trabi programok Elektromos quad és ranger Íjharc Lézercsata DJ Karaoke Stand up comedy Bűvész Kaszinó Catering

Tökéletes Nap Kft.

Székhely:
8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 15.

Telephely:
​​​​​​​8230 Balatonfüred, Rozmaring köz 15.

+36 30 6848 552

rendezveny@csapatepitonap.hu

Konferencia

Konferenciaszervezés a Balatonon, vagy máshol az országban?

A konferenciaszervezés egy komplex és éppen ezért nagy precizitást igénylő területe a rendezvényszervezésnek. Számos munkafolyamat folyamatos összehangolását jelenti, hogy a végén egy zökkenőmentesen lebonyolított esemény szemtanúi lehessünk. Ehhez biztosítunk megfelelő szakmai-és szervezési hátteret, az előkészítéstől, a bonyolításon át, az utómunkáig.

ELŐKÉSZÜLETEK

A konzultáció során átbeszéljük és közösen kialakítjuk a főbb irányvonalakat, feltérképezzük az igényeket, majd sor kerül a szervezéshez szükséges feladatok és határidők meghatározására. Az esemény jellege szabja meg, hogy melyik helyszín (város, szálloda) lehet a legideálisabb választás a célok eléréséhez. Hány résztvevő, mekkora termek, milyen technikai felszereltség és szállásigény jellemzi az adott rendezvényt. Fontos tényező lehet, hogy az adott helyszín milyen kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkezik és a környék adottságai elég ígéretesek-e a kísérőprogramok szervezéséhez, amennyiben erre is szükség lenne. Ezt követően veszi kezdetét az igazi munka, hogy a megfelelő szolgáltatások lefoglalása után elkezdődhessen a tényleges szervezés.

Az egyéni résztvevők vonatkozásában gondoskodunk a jelentkezési lapokról, a kiállítók kapcsán pedig a szponzori ajánlatok és megrendelőlapok összeállításáról. Minden fenti dokumentum esetében célszerű kiemelt figyelmet fordítani a fizetési-és lemondási feltételekre, valamint a határidőkre. A potenciális résztvevőknek és kiállítóknak kiküldött körleveleket követően, folyamatossá válik a jelentkezők regisztrálása. A szállodával történő rendszeres kommunikáció, az időközben felmerülő kérések és esetleges változások kezelése is döntő fontosságú. A nyomdai anyagok összeállítása és lektorálása a szakmai program elkészülését követően, valamint a végleges kiállítói kör kialakulásával válik hangsúlyossá.

A már a helyszínen zajló előkészületek során vállaljuk a regisztrációhoz szükséges tevékenységek elvégzését: szóróanyagok, étkezési jegyek és névkártyák bekészítését, a standok, a teremberendezés és a technika felügyeletét.

BONYOLÍTÁS

A konferencia napján a regisztrációs feladatok ellátása mellett a rendezvény folyamatosa ellenőrzése és a személyzet irányítása is zajlik. De mindig felmerülnek váratlan helyzetek, előre nem látható problémák, melyeket gyorsan és jól átgondolt intézkedésekkel igyekszünk orvosolni.

UTÓMUNKÁLATOK

  • pénzügyi elszámolás
  • végszámlák kiállítása
  • értékelések összegzése
  • köszönőlevelek kiküldése

Mi hiszünk abban, hogy csak alapos és precíz munkával, kellő odafigyeléssel és maximalizmussal lehet igazán sikerre vinni egy rendezvényt, így mi a magas színvonal és a professzionális szervezés mellett tettük le a voksunkat.


Konferencia szervezéséhez keres partnert a Balatonnál, vagy az ország egyéb területén?
Ne várjon tovább, kérje személyre szabott árajánlatunkat még ma!